het sollicitatie proces

We willen het graag simpel en helder. Hier vind je hoe ons sollicitatieproces loopt: vanaf je eerste sollicitatie tot het moment dat je je krabbel onder het contract zet. We zorgen dat je van alles op de hoogte bent en je op je gemak voelt bij elke stap. Dat maakt het voor iedereen wel zo makkelijk.

hoe gaan we aan de slag?

we hebben telefonisch contact met elkaar

We gaan elkaar bellen! Ons gesprek zal zo’n 20 minuten duren. Tijdens dit gesprek gaan we het hebben over wat jij wilt en nodig hebt. Zo kunnen we goed begrijpen wat je zoekt en hoe we je het beste kunnen helpen.

je komt langs op kantoor

We hebben de perfecte baan voor je gevonden! Binnenkort heb je een gesprek, maar geen zorgen, wij zorgen dat je er helemaal klaar voor bent. We geven je handige tips over het gesprek en vertellen je meer over wie je gaat ontmoeten. Zo ga je goed voorbereid en vol vertrouwen het gesprek in!

je gaat op gesprek

Je hebt een afspraak bij je mogelijke nieuwe werkgever – best spannend, maar geen zorgen, je bent er helemaal klaar voor. Als het een match is, dan is het tijd voor een feestje! En als het toch niet helemaal klikt, geen probleem, we zoeken gewoon verder tot we de perfecte plek voor je vinden.

gefeliciteerd!

Je hebt een nieuwe baan! Als jij en je nieuwe werkgever het eens zijn over de arbeidsvoorwaarden en jullie beiden enthousiast zijn, ben je klaar om te beginnen. Tijd om aan de slag te gaan!

kost het mij geld?

Onze hulp kost jou helemaal niks. Ja, je leest het goed: wij zoeken gratis voor jou naar een baan. En maak je geen zorgen, je hoeft ook niets van je salaris in te leveren. Nu vraag je je vast af: hoe verdienen wij dan ons brood? Nou, de werkgevers betalen ons. Zij zijn op zoek naar nieuw personeel, en in deze tijden is het vinden van goede werknemers niet altijd makkelijk. Dus betalen zij ons een bepaald bedrag om de zoektocht voor hen te starten.

heb je nog vragen
voor ons?